Diensten 3 sterren in de buurt van Parijs

Diensten

De receptie is geopend van :
  • 8u-12u en 14u-19u in laag- en middenseizoen
  • 8u-12u en 14u-8u in het hoogseizoen

Voor alle aankomsten na sluitingstijd is een nachtwaker aanwezig om u tot middernacht te verwelkomen.

Wij kunnen u ontvangen in het Frans, Engels en Spaans.

Om u te vermaken in het recreatiecentrum, kunnen wij u lenen: tennisrackets, tafeltennisrackets, voetballen, basketballen, petanqueballen en golfclubs.

Wij staan ook tot uw beschikking voor de verkoop van tickets voor Disneyland Parijs, Parc Astérix en het Sea Life Aquarium.

Bij de receptie zijn diverse diensten te koop, zoals servicemunten (3,50€), munten voor de wasmachine en de wasdroger (5€) en stempels (1,65€).

Bij aankomst is er gratis WIFI toegang.Kruidenierswinkel

Op de camping is een kleine kruidenierswinkel aanwezig voor eventuele last minute aankopen. Het is geopend van 8.00 tot 20.00 uur in het hoogseizoen en van 8.00 tot 19.00 uur in het laagseizoen.Voor het ontbijt is het mogelijk om allerlei soorten brood en gebak te bestellen. Koffie is ook beschikbaar.Wij bieden ook een pizzabezorgservice, elke dag 's middags en 's avonds geopend.Bbq's zijn toegestaan op de camping.

Vervoer

Vanaf het recreatiecentrum rijdt de openbare bus n°24 elke dag van de week (in 20 minuten) naar Disneyland Parijs voor slechts 4 euro heen en terug.Het is ook mogelijk om naar Parijs te reizen met de RER A naar Marne-la-Vallée/Chessy station (Disneyland Parijs). Het zal je tussen 1u en 1u20 kosten